Katja Bradač

O Piki Kitty

Sem Katja Bradač. Sem profesorica nemščine, natančneje magistrica znanosti. Na to sem zelo ponosna in svoje delo rada opravljam. Pravzaprav imam svoje delo tako rada, da sem ga v preteklosti opravljala tudi po 12 ur in več na dan.

A ljudje nismo stroji. Če leta in leta pozabljamo nase in na odnose z ljudmi okoli sebe, slej ko prej pride do točke preloma. Pri meni je prišel v obliki smrtonosne bolezni. Bitka za življenje je bila dolga in naporna in v tem času sem odkrila čudoviti svet ustvarjanja. Čisto so me prevzele barve, vzorci papirja in neštete možnosti oblikovanja. To je bila čudovita terapija, iz katere sem črpala pozitivno energijo. Ko sem svoje izdelke podarjala svojim bližnjim, se je ta pozitivna energija še množila.

Zdaj sem zdrava in vrnila sem se v normalno življenje. Ustvarjanju iz papirja se je pridružilo šivanje. Ob dotikanju različnih tkanin in vzorcev negujem svojo kinestetično naravo in pri tem neizmerno uživam. Bogatejša sem za dragoceno spoznanje, kaj je v življenju zares pomembno, in za lastno blagovno znamko izdelkov Piki Kitty, s katerimi še vedno širim pozitivno energijo in razveseljujem ljudi.

Če je tudi vam pomembno, da se včasih ustavite, se zazrete vase, si vzamete čas zase in za svoje najbližnje, znance, prijatelje in jim zaželite ali podarite nekaj lepega, vas prisrčno vabim, da se mi pridružite na tej poti širjenja pozitivne energije.